Αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων χορογράφων της χώρας και αναφέρθηκε στο λόγο που δε συμμετείχε στο Dancing with the Stars. Ανάμεσα σε άλλα σημείωσε και στο ποια εκπομπή από εκείνες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση θεωρεί τη χειρότερη όλων.

Ο λόγος για τον Πάνο Μεταξόπουλοο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου-Κου». Μάλιστα ρωτήθηκε και για την επιλογή της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο ρόλο που είχε υποδυθεί  η Ζωή Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα Στοπ».

Δε παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στη Νατάσα Καλογρίδη την οποία θα θεωρούσε προκλητική επιλογή για το συγκεκριμένο ρόλο

«Έχουμε κάποιους άλλους για τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Στοπ; Έχουμε τη Meryl Streep ας πούμε; H Νατάσα Καλογρίδη δεν είναι ηθοποιός, έτσι δεν είναι; Είναι; Α είναι και ηθοποιός! Θα ήταν πολύ άσχημο να υποδυόταν τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη. Αν η Νατάσα δεν είχε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο θα ήταν μια χαρά. Αλλά να τη διαλέξω επίτηδες για να δημιουργήσει… Αυτό είναι εμετικό. Να έχουμε και έναν σεβασμό στους τόσο μεγάλους καλλιτέχνες. Να τους κρατάμε ψηλά», σημείωσε ο κορυφαίος χορογράφος.