Αυτή η κόντρα καλά κρατεί. Πριν έναν χρόνο περίπου, τα σχόλια του Νότης Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή είχαν προκαλέσει τις θυελλώδεις αντιδράσεις πολλών καλλιτεχνών, ενώ είχαν «αναγκάσει» την Δέσποινα Βανδή να διαλύσει τη συνεργασία τους.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε τότε δηλώσει: «Ο Νότης δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αντί να κάτσει να τραγουδήσει με την ωραία του φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του, ψάχνει τρόπο να γίνει γραφικός. Είναι άξιο απορίας. Αν θέλει ν’ ασχοληθεί με την πολιτική, ας βγει μπροστά, ας μην κάνει υπερβολές στην πίστα. Ας κατέβει στον πολιτικό στίβο και ας κάνει τον μάγκα από εκεί πληρώνοντας και το τίμημα για όσα λέει».

Λίγες ημέρες πριν ο Νότης Σφακιανάκης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega με Μία» και τον Μάρκο Σεφερλή, αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο με τα παρακάτω λόγια:  «Τον Ρέμο τον συμπαθώ. Το όνομά του είναι Πασχαλίδης, πόσο ωραίο όνομα, αλλά όταν ξεκινάς και τους αφήνεις τους άλλους να σου αλλάζουν το όνομά σου κάτι δεν πάει καλά».

Λίγο μετά κατέθεσε την άποψή του για τον Παντελή Παντελίδη. «Κάποια στιγμή πριν από τρία χρόνια κάνω μια συνέντευξη με έναν δημοσιογράφο. Με ρώτησε: “Τι γνώμη έχεις για τον Παντελίδη;”. Ειλικρινά επειδή δεν ακούω ελληνική μουσική, μόνο ξένη, ανέκαθεν, του είπα πως δεν έχω γνώμη και δεν μπορώ να απαντήσω. Μου έβαλε ο κουμπάρος μου πριν δυο μήνες και άκουσα ένα ρεφρενάκι, για να μου δείξει  κάποιον που με μιμείται. Μου ήταν εντελώς άγνωστος. Τι να πω ψέματα; Του λέω του δημοσιογράφου εσύ τον έχεις ακούσει; Και μου λέει ναι, εμείς τον έχουμε κάνει μέσω του Διαδικτύου. Του λέω εγώ θα σου κάνω τις ερωτήσεις… Είναι ωραίος τραγουδιστής; Είναι εμφανίσιμος; Έχει ωραία τραγούδια; Είναι ιδιαίτερος; Κατάλαβες του λέω τι έχετε κάνει; Όχι ο Παντελίδης, αλλά ο οποιοσδήποτε Παντελίδης», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πριν από κάποιους μήνες έχω πάει στο σκάφος του Γιώργου του Πολίτη και ακούω εμένα σε ένα τραγούδι άγνωστο. Δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Παντελίδης. Θλιβερό».

O Αντώνης Ρέμος απάντησε στον τραγουδιστή, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στα social media με τον Παντελή Παντελίδη, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: «Notis ησύχασε».

antonis remos pantelidi

Διαβάστε ακόμα:

Νότης Σφακιανάκης: Η εφορία δέσμευσε τον τραπεζικό του λογαριασμό

Νότης Σφακιανάκης: Αντιδράσεις πολιτών επειδή αρνείται να πληρώσει τους φόρους του

Νότης Σφακιανάκης: «Η Χρυσή Αυγή είναι αγγελούδια μπροστά σε αυτούς που μας κυβερνούν»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store