Ίσως είναι η πιο πολυσυζητημένη celebrity της διεθνούς showbiz τις τελευταίες εβδομάδες και όχι άδικα. Η Demi Lovato εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν δύο περίπου εβδομάδες, μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Η ίδια δεν έχει αποδεχτεί ποτέ ότι ήταν το συγκεκριμένο ναρκωτικό, όμως πριν λίγες ώρες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της. Μπορεί να έχει αποφασίσει την εισαγωγή της σε κέντρο απεξάρτησης, όμως θέλησε να μιλήσει δημόσια στους εκατομμύρια fans της.

Μέσω instagram λοιπόν ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία-μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Ποτέ δεν φοβήθηκα να μιλήσω για το “ταξίδι” μου με τους εθισμούς. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι πρόκειται για μία αρρώστια που δεν εξαφανίζεται ή ξεθωριάζει στο πέρασμα του χρόνου. Είναι κάτι που πρέπει να συνεχίζω να προσπαθώ να ξεπεράσω και δεν τα έχω καταφέρει ακόμη.

Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που με έχει καλά και υγιή. Στους fans μου θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλη την αγάπη και τη στήριξη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Τα θετικά σας μηνύματα και οι προσευχές με βοήθησαν να ξεπεράσει αυτό το δύσκολο διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την ομάδα μου και το προσωπικό της κλινικής που βρέθηκαν στο πλευρό μου. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να σας γράψω αυτό το γράμμα.

Τώρα χρειάζομαι χρόνο να θεραπευτώ και να επικεντρωθώ στην απεξάρτησή μου για να επανέλθω. Η αγάπη που μου δείξατε δεν θα ξεχαστεί ποτέ και ανυπομονώ για τη μέρα που θα μπορώ να πω ότι πέρασα στην άλλη πλευρά.

Θα συνεχίσω να μάχομαι».