Η Cindy Crawford δεν χρειάζεται συστάσεις. Ήταν ένα από τα top model της διεθνούς βιομηχανίας της μόδας, είχε όλους τους μεγάλους οίκους στα πόδια της και έχει κάνει φωτογραφίσεις που  πέρασαν στην ιστορία. Και όλα δείχνουν ότι βρήκε την άξια αντικαταστάτριά της, που δεν είναι άλλη από την 14χρονη κόρη της, Kaia Gerber.

Η Cindy, πριν από λίγο καιρό δήλωσε, ότι μόλις θα συμπλήρωνε το 50ο έτος της ηλικίας της – τα συμπλήρωσε στις 20 Φεβρουαρίου  –  θα αποσυρόταν από τα δρώμενα.

Αλλά φαίνεται ότι αποφάσισε να είναι ηρωική η έξοδος αφού πόζαρε για πρώτη και τελευταία φορά μαζί με την κόρη της για το εξώφυλλο της γαλλικής «Vogue».

cindy

Μαμά και κόρη αφέθηκαν στον φωτογραφικό φακό του Mario Τestino, που θεωρείται ο μετρ του είδους. Η φωτογράφιση έγινε στο Μαλιμπού, ενώ υπογραμμίζεται ότι είναι πρώτη και τελευταία φωτογράφισή τους, αφού η Kaia πρέπει να αφοσιωθεί στην καριέρα της  και να χαράξει το δρόμο της μόνη της, χωρίς την βοήθεια της διάσημης μαμάς της….

Κοιτάζοντας τις δύο γυναίκες, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι  μοιάζουν πάρα πολύ! Το άρθρο του περιοδικού πάντως κάνει λόγο για «γενετικό θαύμα».

Εμείς στην Ελλάδα, θα το λέγαμε « Το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά».