Χωρίς κανένα δισταγμό, αλλά κάπως μελαγχολικά η Caitlyn Jenner αποκάλυψε ότι έχει να ανταλλάξει κουβέντα με τη θετή της κόρη Khloé Kardashian, εδώ και 6 χρόνια…

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!», στο οποίο συμμετέχει η  Jenner, που στα 70 της χρόνια δεν μπορεί να ξεπεράσει το πώς το κορίτσι που ανέθρεψε από την τρυφερή ηλικία των  5 δεν έχει πλέον καμία επαφή μαζί της.

Η Jenner εξήγησε στους συμπαίκτες της ότι η ψυχρότητα προέκυψε όταν το 2015 πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε διαδικασία φυλομετάβασης και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της ως transgender γυναίκα, κάτι που ίσως δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει η θετή της κόρη.

Όπως εξήγησε η μόνη που δεν πήρε καλά αυτή της την απόφαση ήταν η Khloé.

“Η Khloé για κάποιον λόγο τσαντίστηκε με όλη αυτή τη διαδικασία μετάβασης. Ειλικρινά έχουν περάσει 5 ή  χρονια από τότε και δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ», ακούγεται να λέει η Jenner στο βίντεο και συνεχίζει: «Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ξέρω τι την πείραξε. Ξέρω ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος σε ό,τι αφορά τα αισθήματα, το χιούμορ, τον τρόπο σκέψης…».

ΠΗΓΗ: People.com