Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει απασχολήσει τα Μέσα το τελευταίο διάστημα με το επαγγελματικό του μέλλον δεδομένου ότι παραμένει στο ενεργητικό του ΑΝΤ1 χωρίς όμως να του έχει δοθεί κάποια εκπομπή ή να υπάρχει κάποιο project που θα αναλάβει τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας στην κάμερα του Happy Day  σχολίασε τις ικανότητές του στη μαγειρική αλλά και τις δηλώσεις του Έκτορα Μποτρίνι πως θα τους δούμε μαζί τηλεοπτικά «Εγώ αν χρειαστεί φτιάχνω μόνο τοστ. Τον Έκτορα δε μπορώ να τον αφήσω , ότι μου πει.. Όταν έχω ένα συμβόλαιο με ένα κανάλι σημαίνει ότι για το διάστημα που έχω δεσμευτεί για κάποιο διάστημα ανήκω εκεί. Πρέπει να βρίσκεσαι δίπλα στο κανάλι που μπορεί να περνάει κάποια στιγμή παράξενες καταστάσεις»

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με το Nomads αλλά και το  τι συμβαίνει τελικά με την Μπάγια  Αντωνοπούλου. «Δε θα ήθελα να μιλήσω για κάτι που δε με αφορά αυτή τη στιγμή. Δε το παρουσιάζω εγώ, εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά. Δε θα ήθελα να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση. Αυτό με την Μπάγια ήταν ένας μύθος. Δεν έχω μιλήσει στη Μπάγια Αντωνοπούλου ποτέ εκτός από όταν είχε έρθει καλεσμένη στην εκπομπή και από κάποια like που τις κάνω στις πολύ ωραίες φωτογραφίες που σηκώνει στο instagram»

Βέβαια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε και για το γάμο του καλού του φίλου Αντώνη Ρέμου σχολιάζοντας και τη στιγμή «συμφιλίωσης» του με τον Γιώργο Λιάγκα. «Περάσαμε καταπληκτικά στο γάμο του Αντώνη Ρέμου. Ήταν ο καλύτερος γάμος που είδα. Με το Γιώργο Λιάγκα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τη στιγμή με το Γιώργο στο γάμο δε θα ήθελα να τη σχολιάσω. Ήταν μια παράξενη στιγμή. Πας σε ένα γάμο για να περάσεις καλά και να πεις όμορφα λόγια… Εγώ όταν πηγαίνω έξω και θέλω να είμαι χαρούμενος, είμαι χαρούμενος και δε προσπαθώ να αλιεύσω τη στιγμή για να πω κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο