Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου για την προσωπική του ζωή. Ο παρουσιαστής χωρίς υπεκφυγές και δείχνοντας πως ζει μια όμορφη περίοδο στη ζωή του παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου. Πρόκειται για ένα πολύ δικό του άνθρωπο αφού η δημοσιογράφος εκτός από αγαπημένη του Γρηγόρη είναι συμπαρουσιάστριά του στη ραδιοφωνική εκπομπή και αρχισυντάκτρια στο «The 2night show».

«Δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί… δεν θα σου πω τίποτα άλλο», είπε.

To ενδεχόμενο να κάνει ένα γάμο ο Γρηγόρης Αρνούτογλου (σ.σ. με την πρώτη του γυναίκα, Κατερίνα Κόκλα, είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης) δεν το αποκλείει ενώ δηλώνει πως θα ήθελε ακόμα ένα παιδί. «Θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός και σε αυτό».

Στο πρόσωπο της Νάνσυς φαίνεται πως βρήκε όλα όσα αναζητά γι’ αυτό και δεν τον τρομάζει η κοινή τους ζωή στο σπίτι και στην εργασία, τουναντίον. «Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ, αν αναφέρεσαι στη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου», εξηγεί ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day