Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής του στο Ant1. Με αφορμή αυτό, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρω1νό» για ποικίλα θέματα.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για την «κόντρα» που τον θέλουν να έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε αυτόν και τον Αντώνη Κανάκη. Να σας θυμίσουμε πως ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασε τον Αρναούτογλου μέσω της εκπομπής του επειδή υποστήριξε πως καλεί άτομα με ακραίες απόψεις στο talk show που παρουσιάζει.

Σε σχετική ερώτηση, δεν θέλησε να αναφέρει πολλά, ωστόσο τόνισε: «Ο Αντώνης είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή μου πάρα πολύ μεγάλο και τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Είναι φίλος και έχουμε περάσει πάρα πολλά πράγματα μαζί. Φιλτράρισα όσα είπε, μιλήσαμε και ότι είναι να κρατήσω, το κρατάω».

Τέλος, ανέφερε με ειλικρίνεια: «Ο Αντώνης μέσα σε όλο αυτό το πρόγραμμα που κάνει, δικαίως σατιρίζει με τον δικό του τρόπο… γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Σατιρίζει τον φίλο του και θα το έκανε και για τον αδερφό του. Άρα μέσα σε αυτό το κλίμα καλά έκανε και το έβγαλε δημοσίως. Αυτά που έχουμε να πούμε για την προσωπική μας ζωή, τα λέμε εκτός. Σε αυτό το κλίμα και εγώ απάντησα, φιλτράρισα αυτά που είπε, τα είδα και όλα καλά».

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο: