Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Tv Έθνος και το δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και στο «Βινύλιο» που ενίοτε παρακολουθεί.

«Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια πάρα πολύ επιτυχημένη εκπομπή εδώ και 10 χρόνια. Μου αρέσει πάρα πολύ να τη βλέπω. Η καινούργια εκπομπή του Αντώνη είναι μια νέα εκπομπή, που αναλόγως με τη θεματολογία την παρακολουθείς ή όχι. Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές να με ενδιαφέρουν θέματα και να τη βλέπω», ανέφερε.

Ο Αντώνης Κανάκης έχει επιτελική θέση, πλέον, στη late night ζώνη του σταθμού. Άραγε έχει επιτευχθεί το όραμά του; Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν επετεύχθη ο στόχος. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μου λείπει το The 2night Show από την τηλεόραση. Όπως και σε πάρα πολύ κόσμο που μου γράφει μηνύματα», απάντησε ο Γρηγόρης.

Δε θα μπορούσε βέβαια να μην ερωτηθεί ο παρουσιαστής και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πάλαι ποτέ φίλο του από τη Θεσσαλονίκη καθώς στο παρελθόν τους έχουμε δει να κάνουν πολύ στενή παρέα. «Δε βρισκόμαστε με τον Αντώνη πλέον όπως παλιά, αλλά πάντα είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ για πολλά πράγματα, πέρα από κάποιες διαφωνίες  που μπορεί να έχουμε σε κάποια επαγγελματικά θέματα», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.