Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Βίκυ Καγιά πριν λίγο καιρό στο People είχε αποκαλύψει πως στα casting του Next Top Model βρέθηκε και ένα trangender μοντέλο που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση λόγω ενός διαδικαστικού προβλήματος που υπήρχε με την αλλαγή ταυτότητας.

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της Φαίης  Σκορδά, με αφορμή αυτή τη συνέντευξη ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε «Θα σας πω πως εντόπισα την συγκεκριμένη κυρία, την Καίτη Γκραμμά. Είναι 22 ετών από τη Θεσσαλονίκη και όνειρο στη ζωή της είναι το μόντελινγκ», συστήνοντας με τον τρόπο αυτό τη συγκεκριμένη κοπέλα στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Καίτη Γκραμμά αποκάλυψε «ήμουν 14 όταν αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ.Ανέβηκα πρώτη φορά στα ψιλοτάκουνα της αδερφής μου. Κάθε βράδυ έβαζα ξυπνητήρι στις 3 τα χαράματα και ανέβαινα στα τακούνια και περπάταγε μέχρι τις 5» και συνέχισε «σε αυτό το σπίτι εκτός από την αδερφή μου υπάρχει και ένας μεγαλύτερος αδερφός που έχει το σύνδρομο του υπερπροστατευτικού αδερφού αλλά και δυο υπέροχοι γονείς».

Το διεμφυλικό μοντέλο εξήγησε πως στην αρχή για τους γονείς της ήταν δύσκολο να το αποδεχτούν όμως πλέον είναι δίπλα του και τη στηρίζουν σε όλα δίνοντας ένα υπέροχο μήνυμα στο κοινό.

Για τη συμμετοχή της στο Next Top Model είπε «Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση… «Ε είσαι αγόρι…». Στη Βίκυ της είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι «έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας». Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπο μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου. Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι», εξήγησε στον Άρη Καβατζίκη.

Τέλος, η Καίτη Γκραμμά αποκάλυψε πως οι κριτές είχαν τη διακριτικότητα να συζητήσουν μαζί της, αν θέλει να φορέσει ή όχι το μαγιό στη διαδικασία της οντισιόν.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο