Πρεμιέρα για το Greece Next Top Model με την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πολλές εκπλήξεις, όμορφα και διαφορετικά κορίτσια, και πολύ ανταγωνισμό.

Στην έναρξη της εκπομπής οι τέσσερις κριτές συστήθηκαν στο κοινό και μίλησαν για την πορεία τους στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς αλλά και για το στόχο που έχουν με τη συμμετοχή τους στο Greece Next Top Model.

Στη συνέχεια άρχισαν οι auditions και τα κορίτσια ξεκίνησαν την πασαρέλα. Η πρώτη συμμετέχουσα εντυπωσίασε αλλά και στεναχώρησε τους κριτές. Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα. Η μελαχρινή παίκτρια δίχασε τους κριτές γιατί ενώ ήταν μια καλλονή συνειδητοποίησαν πως έχει πολλά «πλαστικά» στοιχεία πάνω της.

Η Βίκυ, η Ηλιάνα και ο Άγγελος πίστεψαν ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο modeling, αρκεί να αφαιρέσει τα ψεύτικα στοιχεία, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός δεν της έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Η νεαρή κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα ενώ οι γυναίκες της κριτικής επιτροπής δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα είναι μαζί τους στο Greece Next Top Model.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στην έναρξη της εκπομπής Greece Next Top Model στο Star