Απίστευτες στιγμές στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου στο GNTM. Η αποχώρηση της Ροζάνας Κουτσούκου προκάλεσε αντιδράσεις στις συμπαίκτριές της. Μάλιστα ιδιαίτερο σχολιασμό δέχτηκε η Ξανθή Τζερεφού, η οποία ήταν στην τελική τριάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες.

«Γενικά, εγώ δεν περνάω καλά στο σπίτι, γιατί έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια στο πρόσωπό μου. Η Μικαέλα γυρίζει και μου λέει: “Ξανθούλα τι έφαγες σήμερα;” Η Ερμίδου “Ξανθή μην τρως τόσο. Κρίμα. Είσαι μοντέλο και θα παραξεχειλώσεις”! Και παθαίνω το σοκ της ζωής μου! Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου στον ύπνο μου», είπε η Ξανθούλα στο κλείσιμο του επεισοδίου!

Σήμερα ωστόσο μέσα από το «Στη φωλιά των Κου Κου», προβλήθηκαν δηλώσεις της, που έκανε ανφορά στο σώμα της.

«Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη. Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωσα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά. Ήθελα να δω μία άλλη εκδοχή του εαυτού μου, να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έκανα. Ήμουν 47 κιλά! Ξύπνησα ένα πρωί και με είδα στον καθρέφτη και είπε “όχι, θα πάρω βάρος”», σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια απόρησε λέγοντας: «Είναι κιλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένα κορίτσια το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα! Θεωρώ ότι εξελίχθηκα μέσα από αυτό».