Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM  έχει απασχολήσει τα Media αλλά και τα… social media. Η 22χρονη φοιτήτρια οδοντοτεχνικής εκτός από την ομορφιά της σχολιάστηκε για το λόγο της, την ειλικρίνειά της και για την… κόντρα της με την «τριάδα της φωτιάς».

Το μοντέλο μια ημέρα μετά την αποχώρησή της βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» που μίλησε για όλα όσα έζησε στο σπίτι, την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά και για τη γνώμη της για την περιβόητη κλίκα του σπιτιού.

Σήμερα, η Γαρυφαλλιά δέχθηκε το challenge της ψυχαγωγικής εκπομπής του Star και απάντησε σε ερωτήσεις που της έκανε ο κόσμος μέσω twitter. Ακόμα μια φορά είδαμε πως το μοντέλο είναι ειλικρινής και δεν έχει πρόβλημα να «προδώσει» όλα όσα γίνονται στο σπίτι του GNTM.

Η Γαρυφαλλιά προέβη σε μια αποκάλυψη που μας ξάφνιασε. «Η Εύη είναι ο πυρήνας, αλλά δεν το δείχνει γιατί είναι έξυπνη… Η Μέγκι βγάζει κακίες αλλά δεν ξέρει πώς να τα πει, η Εύη όμως τις βγάζει off camera», είπε αλλάζοντας λίγο τα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα!

Η σχέση της Γαρυφαλλιάς με τα δυο κορίτσια, Μικαέλα και Εύη ήταν κακές εξ αρχής λόγω του ότι τις θεωρούσε ψεύτικες. «Την Μικαέλα και την Εύη αντιπαθούσα περισσότερο γιατί έλεγαν ψέματα! Δεν έχω σκοπό να συμφιλιωθώ με τη Μικαέλα… Η τριάδα με φοβόταν…».

Τέλος, σε παρατήρηση χρήστη του διαδικτύου ότι υπάρχουν κι άλλες κλίκες το μοντέλο απάντησε καταφατικά υποδεικνύοντάς τες ενώ έβαλε και τον εαυτό της σε αυτές. «Υπάρχουν κι άλλες κλίκες… Έφυγα νωρίτερα από αυτές γιατί αν καθόμουν θα έπεφτε ξύλο», κατέληξε!

Δείτε το βίντεο