Τα γενέθλιά της είχε χθες Τετάρτη 11/12 η Ίλντα Κρόνι, η παίκτρια που είδαμε να αποχωρεί από το GNTN 2 στο επεισόδιο της Δευτέρας. Και ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να τής ευχηθούν ο Ινδός σύντροφός της, Ασίς Καπούρ.

Το μοντέλο και ο σταρ του Hollywood είναι σε σχέση τα τελευταία 2,5 χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένοι. Στην ανάρτησή του ο ινδός σταρ για τα γενέθλια της αγαπημένης τους, έγραψε: «Σού εύχομα χαρούμενα 25, Ίλντα. Σού εύχομαι όλη την επιτυχία, την αγάπη και την ευλογία γι’ αυτή τη μέρα και για κάθε μέρα της ζωής σου. Ο Θεός να σού χαρίζει υγεία, πλούτο, ευτυχία και αγάπη όπου και να βρίσκεσαι. Να έχεις υπέροχα γενέθλια. Σ’ αγαπώ!».

Την τρυφερή του ευχή συνόδευε μια τρυφερή τους φωτογραφία.

Το ζευγάρι είχε περάσει μαζί τα περσινά γενέθλια της Ίλντα, όπως προδίδουν παλαιότερες αναρτήσεις της στο Instagram, αλλά φέτος λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι, το μοντέλο γιόρτασε παρέα με τις συμπαίκτριές της.

Τα περσινά γενέθλια της Ίλντα Κρόνι

Στα stories που ανέβασε στο Instagram τη βλέπουμε να διασκεδάζει με τις Πόπη Γαλέτσα, Ελευθερία Καρναβά, Εμμανουέλα Μάινα, Σπυρούλα Κάιζερ, Γκλόρια Ντενίκη, Αργυρώ Μαγκλάρη.