Ο δεύτερος κύκλος του Greece’s Next Top Model είναι γεγονός και ήδη έχει κυκλοφορήσει το trailer που καλεί τα υποψήφια μοντέλα να δηλώσουν συμμετοχή.

Όσα κορίτσια επιθυμούν να λάβουν μέρος στο επιτυχημένο reality μόδας, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στο gntm.star.gr, όπου μεταξύ άλλων καλούνται να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις πέρα από τις τυπικές για την ηλικία, την οικογενειακή τους κατάσταση, το ύψος, το βάρος, το χρώμα ματιών και μαλλιών τους.

Μεταξύ άλλων, στην αίτηση οι υποψήφιες πρέπει να απαντήσουν:

Γιατί πιστεύεις ότι θα μπορούσες να είσαι ένα από τα Ελληνικά Next Top Models;

Ποιο είναι το αγαπημένο σου μοντέλο και γιατί;

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές μόδας;

Τι δε θα έκανες σε μία φωτογράφιση;

Θα υπάρχουν κάμερες που θα σε καταγράφουν όλη την ώρα. Θεωρείς ότι θα είσαι άνετη όταν θα σου ζητηθεί να εκφράσεις τα συναισθήματα σου μπροστά στην κάμερα;

Ποιος διάσημος/η είναι το είδωλό σου; 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο 2ος κύκλος του Greece’s Next Top Model έρχεται στο Star! Δήλωσε Συμμετοχή εδώ: gntm.star.gr #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Όσο για τα κριτική επιτροπή και τους coach, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι θα δούμε στο GNTM 2 ξανά τους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό, μαζί με τις Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η επιβεβαίωση ήρθε μ’ ένα post της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Creative direction on the way #fashion #moodboard #gntmgr #workinghard #havingfun #always @vourmanos @johada13 @lnafsika @giannis_mikros ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη genevieve majari (@genevievevv) στις