Τα τελευταία 24ωρα έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση πως γνωστός ηθοποιός δέχτηκε επίθεση. Συγκεκριμένα το ΤΜΖ ανέφερε πως ο ίδιος και η παρέα του ενεπλάκη σε καβγά και ξυλοκοπήθηκε κατά τη διάρκεια δείπνου.

Το γνωστό δίκτυο ανέφερε πως το συμβάν πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ενώ σύμφωνα με πηγή άγνωστοι πλησίασαν το τραπέζι που έτρωγε ο αστέρας του Hollywood και μετά από λογομαχία τα πράγματα ξέφυγαν.

Ο λόγος για τον Jamie Foxx, ο οποίος μετά από τη σειρά δημοσιευμάτων, αποφάσισε το βράδυ της Δευτέρας να πάρει δημόσια θέση για το συμβάν που τόσα είχαν γραφτεί.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο κρατώντας μία πετσέτα που κάλυπτε το μάτι του. «Ξέρω ότι ακούσατε όλα αυτά και είδατε βίντεο, θέλω όμως να σας πω από τη δική μου οπτική τι συνέβη το Σάββατο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχει αφαιρεί τον επίδεσμο από το μάτι του και μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα στο βίντεο που ανέβασε!

Gotta set the record straight. Can’t we all just get along? East coast west coast! Remember when they push and shove it’s only love! #icecubevoice #backonmyfunnyshit #sleepless this Friday the 13th! ?

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) στις