Μπορεί να είναι μόλις 27 χρονών, όμως έχει προχωρήσει σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. Ο κόσμος του Hollywood, τον έκανε να πιστεύει πως μία μικρή επέμβαση, θα τον έκανε να μοιάζει με τον Brad Pitt.

Ο λόγος για το νεαρό Reid Ewing, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Modern Family». Ο ηθοποιός δίνει μάχη με τη σωματική δυσμορφία, αλλά και τον εθισμό που είχε με τις πλαστικές επεμβάσεις, για τις οποίες μετανιώνει.

Getty ImagesGetty Images

Σε ηλικία 19 ετών, το 2008, όταν και μετακόμισε στο Los Angeles αποφάσισε να κάνει την πρώτη του αισθητική επέμβαση. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να βάλει εμφυτεύματα στα ζυγωματικά του, με το αποτέλεσμα να μην είναι το θεμιτό. «Ξύπνησα ουρλιάζοντας από τους πόνους και δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου», περιγράφει σε προσωπικό του blog στη Huffington Post.

Αφού τελείωσε η διαδικασία, ο ίδιος διαπίστωσε πως έπρεπε να φορέσει μάσκα καθώς δεν ήθελε κανείς να τον δει στην κατάστασή του. Κατά συνέπεια κλείστηκε σε ξενοδοχείο για δύο εβδομάδες. Αφού έβγαλε τους επιδέσμους ήταν πολύ πρησμένος, ενώ όταν ξεπρήστηκε περιγράφει την εικόνα του: «Το κάτω μέρος των ζυγωματικών μου ήταν κοίλο, με συνέπεια να μοιάζω με πτώμα».

Στη συνέχεια επιθυμούσε να κάνει άμεσα κι άλλο χειρουργείο, με τους γιατρούς να μην του το επιτρέπουν. Ωστόσο η επόμενη επέμβαση έγινε για το πηγούνι του με πολλές ακόμη να ακολουθούν. «Κάθε επέμβαση, θα μου δημιουργούσε νέο πρόβλημα, που θα ήθελα να φτιάξω με νέο χειρουργείο», εξομολογείται.

Ωστόσο το 2012, μετά από πολλές επεμβάσεις, αποφάσισε να τις σταματήσει δια παντός. Μετά από έντονη κατάθλιψη και μεγάλη προσπάθεια, ορκίστηκε να μην ξανακάνει κάποια αισθητική επέμβαση. Μετά από όλα αυτά, δίνει τη συμβουλή του προς όλους: «Πριν αποφασίσετε να αλλάξετε το πρόσωπό σας, θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν χρειάζεται αλλαγή το μυαλό σας. Είναι ένα φρικτό «χόμπυ» και θα σας καταστρέψει πλήρως την αυτοεκτίμηση. Εύχομαι να γυρνούσα το χρόνο και να μην έκανα όλες αυτές τις επεμβάσεις. Πλέον μπορώ να πω, πως δεν τις χρειαζόμουν».