Πολλοί έχουν τοποθετηθεί δημόσια κατά καιρούς για τα ριάλιτι παιχνίδια με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του Survivor. Ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του τοποθετήθηκε σχετικά με πιθανή συμμετοχή του σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι.

«Δεν μιλάω για ριάλιτι καταστάσεις, γιατί δεν είμαι ούτε κατά, ούτε υπέρ όμως. Δεν είμαι σε φάση που να έκανα κάτι τέτοιο, όπως το Survivor. Δεν είναι ότι αμφισβητώ ή έχω κάποιες ανασφάλειες με την εικόνα μου, που όλοι έχουμε πάνω-κάτω. Το θέμα είναι ότι θεωρώ ότι δίνει μια πολύ πρόσκαιρη δημοσιότητα όλο αυτό, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν θα έκανε καλό στη δική μου δουλειά. Δεν θα ήθελα να επενδύσω με αυτόν τον τρόπο στη δουλειά μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Κι όμως η συγκεκριμένη δήλωση ανήκει στον Ορφέα Παπαδόπουλο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμπλήρωσε για την άποψή του αυτή και τα άτομα που ξεχνιούνται άμεσα: «Εμένα με θλίβει όλο αυτό το διακαώς να θέλεις με κάποιον τρόπο να βγεις προς τα έξω, να προβληθείς και ξαφνικά όλο αυτό να σου γυρνάει μπούμερανγκ, αρνητικά. Κι αυτό λειτουργεί ευνουχιστικά για κάποιον άνθρωπο που εκτίθεται. Αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω, μπορεί αύριο να μου κάνουν πρόταση και να πω «ναι, πάω».