Μπορεί στην από δω πλευρά του Ατλαντικού η παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν να αντιμετωπίζεται αποκλειστικά ως ένα φλέγον ζήτημα, όμως στην άλλη μεριά, στις ΗΠΑ είναι και κάτι ξένο, κάτι όχι τόσο κοντινό. Γι΄αυτό το αντιμετωπίζουν περισσότερο με ανάλαφρο και χιουμοριστικό τρόπο. Όπως συνέβη στην εκπομπή του Άντι Κόεν όπου ήταν καλεσμένες η Σάλμα Χάγιεκ και η Τίφανι Χάντις.

Η Χάντις είναι ένα πρόσωπο με αστείρευτο κωμικό ταλέντο και με έναν πολύ…ελεύθερο τρόπο έκφρασης, χωρίς φρένο, για να το θέσουμε πιο σωστά. Μπορεί να πει κάτι με πιο χύμα τρόπο, αλλά να έχει το ίδιο νόημα με μια πιο στερεοτυπική άποψη.

Στην περίπτωση της παραίτησης της Μέγκαν και του Χάρι λειτούργησε σαν τσιρλίντερ και με χιούμορ επαίνεσε τη Μέγκαν για την κίνησή της. Χαρακτηριστικά είπε: «Είναι πανέμορφα ταπεινή και τρυφερή, νοιάζεται. Έτσι το κάνουμε εμείς στο νοτιοανατολικό Λος Άντζελες. Είναι από το Baldwin Hills».

Την ίδια στιγμή η Χάγιεκ, απαντώντας σε έναν θεατή που έστειλε σχετική ερώτηση, είπε ότι «οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή τους».