Από τη Γωγώ Τσίντζα,

Ο λόγος για την Heather Locklear η οποία της τελευταίες μέρες νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Αφορμή για αυτό στάθηκε η απειλή της την προηγούμενη Κυριακή να αυτοκτονήσει με πιστόλι ενώ προηγουμένως επιτέθηκε και στους γονείς της που προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν.

Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν καβγά που είχε η 56χρονη ηθοποιός με το σύντροφό της, Chris Heisser, την προηγούμενη Παρασκευή γιατί εκείνη υποπτευόταν ότι την απατά. Οι γονείς της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν καθώς βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση χωρίς όμως να έχουν το  επιθυμητό αποτέλεσμα «Ενώ προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, η Heather έκανε μια λαβή πνιγμού στη μητέρα της και χτύπησε τον πατέρα της» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στο RadarOnline.

Έντρομη η μητέρα της κάλεσε τις αρχές ενώ ενημέρωσε πως η κόρη της έψαχνε πιστόλι προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή της. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα η ηθοποιός να μεταφερθεί σε κλινική για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε πως η Heather έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συλληφθεί με την κατηγορία πως χτύπησε τον αρραβωνιαστικό της μέσα στο σπίτι τους, ενώ το 2008 είχε συλληφθεί για οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από το ρόλο της στη Δυναστεία εκτός των άλλων είχε αντιμετωπίσει και προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες.