Στη κάμερα της πρωινής εκπομπής του Ant1 μίλησε το πρωί της Τετάρτης μίλησε η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης  και στη τεράστια χρηματική απολαβή που είχε από συγκεκριμένο σίριαλ «Οι απολαβές τότε ήταν πολύ μεγάλες. Εγώ είχα φτάσει σε σημείο τότε να παίρνω 1εκ. το επεισόδιο σε σίριαλ, δε θα πω σε ποιο, δηλαδή 4εκ. το μήνα».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε με μεγάλη νοσταλγία στη Μανταμ Σουσού ενώ εξήγησε και το λόγο που δε πήγε φέτος να παρακολουθήσει την παράσταση με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Τη Μαντάμ Σουσού τη λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα με τη Μαντάμ Σουσού. Όταν μου την πρότειναν είπα Χριστέ μου σε ευχαριστώ! Δεν είδα τη φετινή Σουσού, δεν ήθελα. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πετάγομαι εγώ μέσα στη μέση, κάνει η Δήμητρα τη Σουσού, τι δουλειά έχω εγώ; Τ0 θεώρησα χοντράδα να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού.»

Δε θα μπορούσε βέβαια να μη μιλήσει και για το ρόλο της στο Ντόλτσε Βίτα και τη σχέση της με τη Κατιάνα Μπαλανίκα «Είχαμε περάσει πολύ καλά στο Ντόλτσε Βίτα και κάναμε και τρέλες πολλές. Ήταν έξυπνα γραμμένο αυτό, πολύ έξυπνα γραμμένο. Υπήρχαν κάποιες σκηνές, μία που ήταν αδύνατον να την παίξουμε με την Κατιάνα από το γέλιο. Είναι μία που μου λέει πόσα βιβλία έχει και κάποια στιγμή μας έπιασε τέτοιο γέλιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή. Η Κατιάνα είναι μια γλύκα. Είμαστε φίλες από τη σχολή.»

Όσο για τις Τρεις Χάριτες ανέφερε «Οι Τρεις Χάριτες είναι μια δουλειά που τότε περάσαμε πολύ ωραία, με τα παιδιά έχω μια εξαιρετική σχέση και τους θεωρώ πολύτιμους για τον χώρο. Ήμουν πολύ τυχερή που το έκανα αυτό. Δεν βλεπόμαστε σχεδόν καθόλου με τις συμπρωταγωνίστριές μου.»

Δείτε το απόσπασμα