Για την εμπλοκή του ονόματος της σε ταινία πορνό μίλησε η πρώην παίκτρια του reality Power of loveΓκαμπριέλα Τσολάκοβα . Η ίδια το διαψεύδει κατηγορηματικά περιγράφοντας σε πρόσφατη συνέντευξη της το υπόβαθρο πίσω από το στημένο βιντεάκι. «Όχι βέβαια, εξάλλου αυτοί που το έβγαλαν έχουν αποσύρει την είδηση» και συνεχίζει «Όταν είχα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μου έστειλε η Στέλλα ένα link με το βίντεο. Μπαίνω το βλέπω και ρωτάω αυτόν που το ανέβασε »υπονοείς ότι σε αυτό το βίντεο είμαι εγώ;» Και μου απαντάει »όχι, παίρνουμε πρόσωπα από την επικαιρότητα και κάνουμε χιουμοριστικά βιντεάκια». »Να ξέρεις» ,του λέω, »ότι αυτό είναι μηνύσιμο και θα πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα». Το βίντεο διέρρευσε και αυτός που το ανέβασε μου ζήτησε συγγνώμη», εξήγησε η παίκτρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό You Weekly και στον Γιώργο Κακογιάννη.

Αποδεικτικό στοιχείο – για τους αναγνώστες – στάθηκε η ουλή που έχει στο πρόσωπό της. Τι απαντά σε αυτό η Γκαμπριέλα;  «Όταν ήμουν ενάμιση χρόνων είχα κατέβει στην κουζίνα για να πάρω ένα ποτήρι νερό. Ανεβάινοντας σκόνταψα στη σκάλα, έπεσα πάνω στο ποτήρι και έκανα ράμματα… (γελάει). Από το σοκ η μητέρα μου έτρεξε μία τεράστια απόσταση κρατώντας με στα χέρια και όταν έφτασε στο νοσοκομείο λιποθύμησε», είπε αρχικά η κοπέλα από τη Βουλγαρία δίνοντας και απάντηση σε όσους χρησιμοποίησαν την ουλή ως αποδεικτικό στοιχείο της συμμετοχής της στην ταινία πορνό.

«Το ξέρω ότι είπαν για την ουλή, αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος έχει πει ότι το έχει φτιάξει, υπάρχει και η κοπέλα που συμμετέχει στο βίντεο. Αν ήμουν εγώ θα ήταν η καλύτερή μου, μόνο και μόνο από τις πωλήσεις ξέρεις πόσα λεφτά θα μπορούσα να τους πάρω; Θα ήμουν εκατομμυριούχος αν είχα δικαιώματα και αν αυτό ήταν κάτι δικό μου που είχε διαρρεύσει», είπε χαριτολογώντας.

Όσον αφορά την σχέση της με την Τζούλια Αλεξανδράτου και την κοινή φωτογραφία τους που είχε διαρρεύσει, η Γκαμπριέλα απαντά «…δεν την ξέρω την κοπέλα… Η Τζούλια πηγαίνει απλά στον σύντροφό μου και της λέει τα χαρτιά. Εκείνη την ημέρα ήμουν μαζί του…μας είπε να βγάλουμε μια φωτογραφία και έτυχε να είμαι και εγώ».

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία