Η γνωστή χορογράφος, που ξεχωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικά show όπως το Dancing with the stars, παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον επί 15 χρόνια αγαπημένο της.

Το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο με πολιτικό και πλέον αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και με το θρησκευτικό μυστήριο. Ο Κώστα Χαϊνάς και η Γκαλένα Βελίκοβα ένωσαν τις ζωές τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων, σε κτήμα της εταιρείας KS στο Κορωπί, ενώ μαζί έκαναν και την βάφτιση της κόρης τους.

Η κορούλα τους είναι 2 ετών και της έδωσαν το όνομα Κασσιανή, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και ένα ακόμη κοριτσάκι, που γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου. Το όνομα που θα της δοθεί είναι Ζωή.

Τα δύο αυτά μυστήρια τελέστηκαν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ο χώρος ήταν λιτά διακοσμημένος και όπως ήταν φυσικό τα χρώματα που κυριάρχησαν, ήταν το ροζ και το λευκό. Τα λουλούδια και τα κεριά, που είχαν τοποθετηθεί στον χώρο, έδωσαν έναν έντονο ρομαντικό τόνο στην βραδιά.

Μετά το γάμο και τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ζευγάρι είναι μαζί και περνάει ομολογουμένως καλά. Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Κώστα Χαϊνά, μετά την έξοδο τους από το μαιευτήριο, όταν και είχε πει: «Ο γιατρός μας εύχεται να πάμε για τρίτο παιδί, αλλά η Γκαλένα δεν ψήνεται».

Να ζήσουν!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσολάκη: Αυτά είναι τα πέντε πράγματα που την ευχαριστούν

Ελένη Τσολάκη: «Όσα γράφτηκαν για τη σχέση μου με την Σταματίνα δεν έχουν καμία υπόσταση»

Ελένη Τσολάκη: Πως διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store