Ήταν μόλις 20 ετών, όταν ήρθε στην Ελλάδα και δε σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να έχει μια σοβαρή σχέση και πόσω μάλλον να παντρευτεί. Ο λόγος για την Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, περιέγραψε ότι η πρώτη συνάντησή της, με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Χαϊνά ήταν αυστηρά επαγγελματική , καθώς η οικογένειά της δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά της.

Η εγκυμονούσα κριτής του DWTS5 εξομολογήθηκε πως ήταν καρμικό να είναι μαζί, γιατί παρά την επαγγελματική συναναστροφή τους, κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά και ταίριαζαν.

Ο σύζυγός της χορογράφου αφηγήθηκε πως ήταν παρών στον τοκετό. «Επειδή ο γιατρός και το προσωπικό ήταν πολύ έμπειροι, είχαν φροντίσει από πριν να την κατατοπίσουν για έχει εύκολη γέννα. Επειδή, η Γκαλένα έχει άριστη γνώση του σώματός της, μόλις η μαία της εξήγησε από ποιο σημείο πρέπει να σπρώξει για να βγει το μωράκι, το έκανε και μέσα σε πέντε λεπτά είχαμε τελειώσει. Ο γιατρός μας είχε πει ότι θα ήταν μια διαδικασία η οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων θα διαρκούσε μια ώρα. Όταν λοιπόν τον άκουσα να λέει: “Εντάξει, το έχουμε” δε μπορούσα να πιστέψω ότι όντως κρατούσε στα χέρια του το μωρό μας».

Από την πλευρά της, η Γκαλένα σημείωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Οι πρώτες ημέρες ήταν τρομακτικές. Παρόλο που προσπαθούσα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, είχα δίπλα τον Κωνσταντίνο που ό,τι κι αν συνέβαινε, μου έλεγε: “Πάρε τηλέφωνο τον γιατρό”. Την πρώτη φορά που την ταΐσαμε, έβγαζε ένα περίεργο ήχο και ανησυχήσαμε. Πήραμε λοιπόν τηλέφωνο τον γιατρό, ο οποίος μας είπε ότι αυτός ο θόρυβος που μας είχε κατατρομάξει είναι ο ήχος που κάνουν όλα τα μωρά» και πρόσθεσε: «Όλα είναι δύσκολα, γιατί είναι πρωτόγνωρα. Την πρώτη φορά που έπρεπε να την κάνουμε μπάνιο, έβαλα τον Κωνσταντίνο να το κάνει γιατί φοβόμουν μη μου πάθει τίποτα. Αλλά σιγά σιγά συνήθισα. Ο μεγαλύτερος τρόμος μου είναι να μην αρρωστήσει. Κι αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Να χτυπήσω ξύλο δεν έχει πάθει κάτι μέχρι τώρα, αλλά δεν έχω σταματήσει να ανησυχώ».

Όσο για το γεγονός ότι σε τέσσερις μήνες θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, επεσήμανε: «Θα αποκτήσουμε ακόμα ένα κοριτσάκι. Εύχομαι και η δεύτερη εγκυμοσύνη μου να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη και προς το παρόν έτσι δείχνει, γιατί δεν έχω ούτε ναυτίες ούτε ζαλάδες ούτε τίποτα. Τρώω κανονικά, όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο τέσσερα κιλά. Όπως όλες οι μαμάδες θέλω να πάνε όλα καλά, αλλά τώρα πια έχω πάρει το κολάι και δεν ανησυχώ τόσο πολύ. Αυτό που με αγχώνει λίγο είναι η αντίδραση της Κέισι. Έχω διαβάσει βιβλία, έχω συμβουλευτεί και φίλες μου που έχουν κάνει δυο παιδιά και προετοιμάζομαι. Ξέρω, για παράδειγμα, ότι μόλις γυρίσουμε από το μαιευτήριο θα πρέπει να της πως όλα τα παιχνίδια που της φέρουν είναι δώρο από την αδερφούλα της. Της έχω εξηγήσει ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε ένα μωρό στο σπίτι, αλλά δε νομίζω ότι το έχει καταλάβει ακόμα».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Στανίση: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ που στα 5 μου ήρθε η μάνα μου να με αποχαιρετήσει»

Ελένη Μενεγάκη: Το κυνήγι της μάνας της, το «δώσιμο» του γιου της και οι δυσάρεστες ειδήσεις

Η σοκαριστική εξομολόγηση μιας μάνας: «Μακάρι να είχα κάνει έκτρωση στο γιο μου»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store