Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα εθνικά πρωταθλήματα είχαν κατεβάσει ρολά λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2020. Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και προπονητές που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, να κάνουν ταξίδια για 2-3 μέρες χαλάρωσης. Άλλωστε, οι περισσότεροι βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς εδώ και ενάμιση μήνα. Ανάμεσά τους και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ ταξίδεψε από το λιμάνι της Αγγλίας στα λιμάνια μιας άλλης περιοχής, ελληνικής. Ο φακός τον απαθανάτισε στη Μύκονο να κυκλοφορεί με μια μεγάλη τσάντα με ψώνια. Η παρουσία του ήρθε να συμπληρώσει τη μακρά λίστα διασήμων που βρέθηκαν και φέτος στο νησί. Ο Κλοπ βέβαια, όπως και ο Τζέιμς Φράνκο, προτίμησαν τον Σεπτέμβριο στο νησί των ανέμων που η κίνηση έχει μειωθεί.

Στη βόλτα του στα Ματογιάννια έγινε αντιληπτός από ελάχιστους, αλλά σίγουρα απέσπασε θετικά σχόλια για το casual στυλάκι του. Σίγουρα πάντως απόλαυσε το νησί και το κλίμα της χώρας, πριν επιστρέψει στο βροχερό Λίβερπουλ για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.