Ο Γιούρι, ο παίκτης που είχε κερδίσει με τις ερμηνείες του κοινό και κριτική επιτροπή, έφτασε τόσο κοντά στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει τελικά νερό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το μουσικό σόου, τον coach του και την Αρετή, χωρίς να μπορέσει να κρύψει την στενοχώρια του.

«Λογικό ήταν να στεναχωρηθώ από το αποτέλεσμα αλλά ποτέ δεν θα μπορούσα να δω ανταγωνιστικά την Αρετή. Κάποιος έπρεπε να μείνει και κάποιος να φύγει», δήλωσε στο ShowTime-cy.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν νομίζω η Αρετή να ήταν καλύτερη από εμένα γιατί αυτό φαίνεται, το ποιος ήταν ή όχι ο καλύτερος performer στη σκηνή. Σημασία έχει όμως πως ο κόσμος την κράτησε στον τελικό. Τώρα πια προχωράμε και κοιτάμε το αύριο κατάματα».

Όσον αφορά στα συναισθήματά του τη στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, τόνισε: «Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Πέρασαν πολλές εικόνες από το μυαλό μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έλεγα μέσα μου »τί λάθος έκανα; Έκανα κάποιο λάθος;» Όμως κατάλαβα πως είναι ένα παιχνίδι. Ο κόσμος με αγάπησε, με έμαθε και με στήριξε μέχρι το τέλος. Η ζωή μου θα είναι από δω και εμπρός μόνο ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική. Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό που με βοήθησε να δείξω στον κόσμο ποιος είμαι και τον έκανα να με αγαπήσει τόσο πολύ. Στενοχωρήθηκα όμως. Άνθρωπος είμαι όχι ρομπότ. Σκεφτόμουν τα πάντα αλλά τώρα λέω keepwalking».

Για το επαγγελματικό του μέλλον, υποστήριξε: «Και πριν το χθεσινό Live είχα δισκογραφικές και επαγγελματικές προτάσεις αλλά και μετά. Πρέπει να δω τι θα κάνω με τη ζωή μου και με το σχολείο και άμα αξίζει η πρόταση ίσως ναι, θα αφήσω τις σπουδές μου για αργότερα».

Στην ερώτηση αν πιστεύει πως του άξιζε το 47 του Μιχάλη, απάντησε: «Για να το έβαλε ο Μιχάλης πάει να πει πως ήξερε ότι αυτό αξίζαμε τόσο η Αρετή όσο και εγώ».

Διαβάστε ακόμα:

Γιούρι Μελίκοβ: Αυτή είναι η κοπέλα του νεαρού παίκτη του The Voice

The Voice: Ο Γιούρι Μελίκοβ μάγεψε το κοινό

The Voice: Ο Γιούρι Μελίκοβ πέρασε στα live με ψήφο του κοινού

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store