Ο Γιώργος Βάλαρης σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις και όταν το κάνει θα αφορά στην δουλειά του. Σε έναν πιο προσωπικό τόνο, μίλησε στο περιοδικό MY TV για την αθωότητα που έχει χαθεί, για όλα όσα έχει στερηθεί λόγω του εθισμού του στη δουλειά, αλλά και για τ η διαβίωση αποκλειστικά μέσα από το θέατρο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

«Θέλει αρκετή προσπάθεια, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατον. Νομίζω σε αυτήν την ανθρωποφαγική περίοδο που ζούμε είναι καλό να γυρίσουμε και να δούμε λίγο τους συνανθρώπους μας».

Όντας εθισμένος στη δουλειά, τί είναι αυτό που έχει στερηθεί;

«Έχω στερηθεί την προσωπική μου ζωή αλλά, αυτή τη στιγμή, προτιμώ την επαγγελματική μου ευτυχία. Με γεμίζει πολύ και δεν αισθάνομαι να μου λείπει κάτι. Πριν από λίγες εβδομάδες ηρέμησα λίγο και έκανα κάποια ταξίδια που είναι το ελιξίριό μου. όταν περνάνε τα χρόνια, αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι υγιής. Όταν ζεις σε αυτή τη χώρα, έχεις τα προς τοπ ζην. Αισθάνομαι ευλογημένος που κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Δεν θέλω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».

Ακόμη, απαντά στο πόσο εύκολο είναι να επιβιώνεις μόνο μέσα από το θέατρο, λέγοντας:

«Υπάρχει τρομερή δυσκολία σε όλους τους χώρους. Αισθάνομαι, όμως, ότι για τους καλλιτέχνες είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αφού η τηλεόραση δεν δίνει πια τα χρήματα που έδινε και γι’ αυτόν το λόγο στρέφονται όλοι στο θέατρο, που βγαίνει ένα μεροκάματο».