Ο Γιώργος Τσούλης είδε την δημοτικότητά του να εκτοξεύεται μετά την συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, εκτός από τους χιλιάδες followers που απέκτησε στα social media, οι θαυμαστές του ψάχνουν το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσουν συνταγές και υλικά.

«Φεύγω από το σπίτι μου στις 7.30 το πρωί. Θα επιστρέψω κάποια στιγμή το μεσημέρι για να φάω και θα γυρίσω για να κοιμηθώ στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Χτίζω το μέλλον μου», λέει, στο Πρώτο Θέμα, ο μάγειρας, δηλώνοντας πως η αναγνωρισιμότητα του έχει στερήσει την προσωπική του ζωή και συνεχίζει: «ευτυχώς έχω καλούς φίλους από παιδί, δουλευταράδες που καταλαβαίνουν και δεν χανόμαστε. Και η Μαριαλένα, η κοπέλα μου, δείχνει κατανόηση. Είμαστε 2,5 χρόνια μαζί. Τον άλλο μήνα κλείνω τα 29. Δεν θέλω να μεγαλώσω. Αισθάνομαι παιδί ακόμη».

Όσο για το πιο κουλό πράγμα που του συνέβη αφότου βγήκε στην τηλεόραση;
«Έβλεπα συνεχώς κλήσεις από έναν άγνωστο αριθμό. Πολλές. Κάποια στιγμή πήρα πίσω να δω ποιος είναι και επιμένει. “Καλησπέρα Γιώργο. Είσαι ο Γιώργος της Μενεγάκη;”, ακούω την κυρία να λέει. Και τι ήθελε να με ρωτήσει; Τι έβαλα σήμερα στη συνταγή που είδε στην τηλεόραση. Ευγενέστατη μεν αλλά μου είπε ότι βρήκε το νούμερο στον κατάλογο. Είχε πάρει όλες τις καταχωρήσεις “Τσούλης”. Το έκανα απόρρητο. Μάλλον δεν με ξαναβρήκε στο τηλέφωνο γιατί κλείνοντας μου είχε πει “ό,τι σε χρειαστώ σε αυτό το νούμερο θα σε πάρω”», αποκαλύπτει!