Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί η απόφαση του Γιώργου Μουκίδη, του ανθρώπου που έγραψε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη, να απαγορεύσει στον τραγουδιστή να πει ξανά τα τραγούδια του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο συνθέτης γνωστοποίησε ότι θα στείλει εξώδικο στον Νότη, ενώ τα τραγούδια στα οποία μπαίνει «μπλόκο» ανέρχονται σε 45, μεταξύ των οποίων πολλά αγαπημένα του κοινού.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, με κάποιους να συμφωνούν με την απόφασή του και κάποιους να διαφωνούν, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι θαυμαστές του Νότη που έκαναν υβριστικά σχόλια, προκαλώντας την αντίδραση του συνθέτη.

«Μετά από όλα αυτά τα “γλυκόλογα” που διάβασα στον “τοίχο” μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φαν του “αυτοκράτορα”, κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου “Πρόβατα”. Έτσι εξηγούνται όλα!!!», έγραψε αρχικά, ενώ στη συνέχεια επανήλθε, αναφέροντας: «πρόβατα αποκαλώ αυτούς που μου επιτέθηκαν φραστικά και απροκάλυπτα, τυφλωμένοι από έναν ηλίθιο και ανεξήγητο φανατισμό και όχι όλους τους ακροατές των τραγουδιών μου… Κι όπως είπαμε… Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά πετάμε μ@λ@κίες στον αέρα. Και κάτι τελευταίο… Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και σ’ εσάς; Εγώ μιλάω για κάτι που αφορά εμένα, ενώ εσείς μιλάτε για κάτι που αφορά εμένα».

Δείτε τις αναρτήσεις του συνθέτη: