Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα από τον τελικό του YFSF που ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Ιαν Στρατή, ωστόσο ο Γιώργος Μαζωνάκης… επέστρεψε ξανά στο show, αυτή τη φόρα μέσα Instagram για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία με τα στελέχη της παραγωγής και συνεργάτες που δεν είδαμε πότε μπροστά από τις κάμερες, ευχαριστώντας τους δημόσια για τη δουλεία που έκαναν αυτές τις 14 εβδομάδες που το show ήταν στον αέρα.

Ο Μαζωνάκης έγραψε στην ανάρτηση του:

«Η αλήθεια είναι πως καλή τηλεόραση χωρίς γ….τη ομάδα δεν γίνεται!
14 Κυριακές στο σπίτι «βαφτισμένες Your Face» φίλοι, φαγητά, γέλια, μοναδικές μεταμορφώσεις και φυσικά βαθμολογίες που πολλές φορές με δυσκόλεψαν.
Τη σημερινή Κυριακή όμως θα ήθελα να την αφιερώσω σε όλους αυτούς που ποτέ δεν είδατε, ποτέ δεν ακούσατε και δεν γνωρίσατε, αλλά που αν δεν ήταν αυτοί να ξέρετε πως δεν θα υπήρχε αυτό το YFSF που όλοι από την αρχή ξεχωρίσαμε!

Ομάδα Κρούσης του πρώτου ορόφου και άνθρωποι-μάγοι του στούντιο και των παρασκηνίων, που μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου με πήγατε από την Αμερική στην Ελλάδα και από την Κίνα στην Ιταλία και την Γαλλία, πραγματικά σας ευχαριστώ από καρδιάς!
Μαριώ μου, Μιμή, Σταρόβα, Αλέξη εις το επανιδείν.

Παίχτες «αποκάλυψη» σας χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ!

ANT1 Συγχαρητήρια!!!»

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#yfsf_ant1 #hautmazw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) στις