Η σχέση του Γιώργου Μαυρίδη με τον πατέρα του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα προβλήματα και όλα όσα έχει βιώσει έχουν γίνει γνωστά μέσα από συνεντεύξεις και posts στην προσωπική σελίδα του παρουσιαστή.

«Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη», είχε δηλώσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι δήλωσε επίσης πως είχε να μιλήσει πολλά χρόνια με τον μπαμπά του γεγονός που άλλαξε όταν ο ίδιος πήγε στο τατουατζίδικο του γιου του να τον δει. Φαίνεται πως τότε έγινε και η αρχή για να ξανά συστηθούν και να μιλήσουν για όσα τους πονάνε. Λίγους μήνες αργότεςα ο Γιώργος επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media δείχνοντας πως προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με τον μπαμπά του.

Πάντα υπάρχει χρόνος για μια καινούργια αρχή! Ο πατέρας μου με τον γιο της Μολυ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account? (@georgemavridis_tattooligans) στις

Η φωτογραφία απέσπασε εκατοντάδες likes και σχόλια τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram τονίζοντας τόσο την ομοιότητα των δυο αντρών όσο και την αγάπη τους στον Γιώργο για αυτή του την απόφαση.