Στην αρχή της κουβέντας μας για το People ο Γιώργος Μαυρίδης είπε πως θα έχει πάντα δίπλα του τη Μόλι, ακόμα κι όταν παντρευτεί και κάνει παιδιά. Φαντάζομαι πως όποιος μεγαλώνει σε μια οικογένεια με σοβαρά προβλήματα είτε θέλει να κάνει μια δική του ιδανική οικογένεια, για να ξορκίσει όσα έζησε, ή δεν θέλει καθόλου να κάνει οικογένεια. «Εγώ θέλω και τα δύο. Να μην κάνω καθόλου οικογένεια και να κάνω μια ωραία οικογένεια. Δεν ξέρω πώς θα βρω τη λύση. Προφανώς και με φοβίζει η προοπτική να δεσμευτώ με μια γυναίκα για όλη μου τη ζωή, γιατί όταν θέλεις να κάνεις παιδιά, θέλεις να βρεις μια γυναίκα που σου ξυπνάει το “για πάντα”. Δεν πας να κάνεις οικογένεια, για να χωρίσεις και να πεις “είμαι ακόμα ένας που χώρισε”. Θέλεις να κάνεις παιδιά και να τα μεγαλώσετε μαζί, ακόμα κι αν η σεξουαλική σχέση κάποια στιγμή ξεφτίσει. Αν νιώσω πως είμαι με μια γυναίκα που ταιριάζουμε στη σκέψη και μπορούμε να μεγαλώσουμε με αγάπη σε αυτή την κοινωνία έναν ή περισσότερους αξιόλογους ανθρώπους, ναι, θα το έκανα. Ακόμα κι αν ήταν μια λίγο διαφορετική μορφή οικογένειας. Δεν θα ήθελα να είμαι με μια γυναίκα, να το παίζω πιστός και να γυρνάω δεξιά και αριστερά. Είναι θέμα δικό μου αν θα μου σκάσει αυτός ο έρωτας ζωής. Διαφορετικά, θα μπορούσα να κάνω και παιδί με μια φίλη, με την οποία θα είμαστε πάντα αγαπημένοι».

Μέχρι σήμερα, πάντως, δεν έχει βγει κάποια σχέση του στη δημοσιότητα. «Και νομίζω πως ούτε και πρόκειται. Το θεωρώ λίγο μαλ***α. Δεν το επιτρέπω να συμβεί, γιατί όταν έχεις σχέση με μια κοπέλα τέσσερις πέντες μήνες και δεν προχωρήσει, δεν είναι ωραίο να βγει προς τα έξω. Αν θες να προστατεύσεις τη ζωή σου, μπορείς. Επίσης, όλοι ξέρουμε πώς βγαίνουν προς τα έξω οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες. Μου φαίνεται αδιανόητο να παίρνεις τηλέφωνο πως θα είσαι σε ένα εμπορικό κέντρο, για να έρθουν να σε τραβήξουν φωτογραφίες δήθεν τυχαία».

giorgos mavridis people 197 (1)

Του επισημαίνω πως πέρα από τα στημένα, υπάρχουν και τα τυχαία και τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι αγαπητοί στο κοινό άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν καταφέρει να αποφύγουν το τυχαίο, με μοναδική εξαίρεση τον Αντώνη Κανάκη, που ουδέποτε έχει θεαθεί σε φωτογραφίες με τη σύντροφο και μητέρα της κόρης του. «Καλά κάνει, μπράβο του. Έχω άπειρο respect στον Κανάκη σε αυτό το θέμα. Τον σέβομαι γιατί δίνει πάντα στίγμα με τη δουλειά του και έχει τα α***δια να μη δίνει καμία συνέντευξη τα τελευταία χρόνια, να μην πηγαίνει πουθενά καλεσμένος και να είναι Νο1 η εκπομπή του. Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω ακόμα αυτό, πρέπει να μιλήσω για να προωθήσω την εκπομπή. Προφανώς δεν κρίνεται το πόσο καλά θα πάει η εκπομπή από το αν θα μιλήσω στα Μέσα, αλλά βοηθά το να ακουστεί. Μακάρι, αν συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω κι εγώ αυτή την πολυτέλεια. Τον ζηλεύω για αυτό τον Κανάκη, με την καλή έννοια».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.