Από την περσινή σεζόν, ο Γιώργος Λιανός έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του Survivor στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύεται η Acun Medya όπως έχει αποδειχθεί από τα projects που έχει συμμετάσχει (Ελλάδα έχεις Ταλέντο, My man can).

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για τα νούμερα τηλεθέασης, στο TV κους κους του Ελεύθερου Τύπου και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Περίμενες υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης φέτος;

Έχοντας στη διάθεσή μας το καλύτερο casting παικτών και από τις τρεις χρονιές, ναι περίμενα καλύτερα νούμερα. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει, εγώ περιμένω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτό το project. Όλη η παραγωγή πάντως (γύρω στα 500 άτομα που δουλεύουν γι’ αυτό) ανεπηρέαστα και με μεγάλο ζήλο και επαγγελματισμό συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να προσφέρει ένα άρτιο τηλεοπτικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών, που σέβεται τον τηλεθεατή και προσφέρει ψυχαγωγία.

Όλο το team είστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα;

Φυσικά. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αρτιότητά του. Παραδίδουμε αυτό που λέει και ο τίτλος της εκπομπής, ένα ριάλιτι επιβίωσης, το πιο αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο.