Όπως έχει ήδη γραφτεί ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο παρουσιαστής του πολυαναμενόμενου show Rising Star που κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν (με πιθανότερη ημερομηνία τις αρχές Νοεμβρίου).

Μάλιστα τα ονόματα για την κριτική επιτροπή είναι πολύ κοντά στο να «κλειδώσουν» με την Δέσποινα Βανδή να έχει ήδη δώσει τα χέρια, ενώ σε συζητήσεις που φαίνονται να έχουν θετική έκβαση βρίσκονται η Έλενα Παπαρίζου (που το μόνο που την προβληματίζει είναι οι ήδη προγραμματισμένες της εμφανίσεις στη Σουήδια) και ο Χρήστος Μάστορας από τις Melisses.

Πιθανότατα, όμως, θα δούμε τον Γιώργο σε ένα ακόμα μεγάλο πρότζεκτ του σταθμού. Το κανάλι βρίσκεται πολύ κοντά στο να αγοράσει το φορμάτ του πολύ δημοφιλούς στην Τουρκία Lucky Room, ένα τηλεπαιχνίδι όπου συμμετέχουν 3 παίκτες που διαγωνίζονται στο στούντιο, αλλά και οι οικογένειές τους που παίζουν από το θάλαμο του «τυχερού δωμάτιου» που δεν έχει καμία επαφή με το στούντιο.

Μάλιστα, τα μέλη της οικογένειας είναι αυτά που διαλέγουν το χρηματικό ποσό για τις σωστές απαντήσεις που δίνει ο παίκτης -και ενώ ο ίδιος βλέπει σε ποιο ποσό αντιστοιχεί κάθε μία από τις 5 επιλογές, εκείνοι δεν έχουν ιδέα, κάτι που κορυφώνει το σασπένς. Ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για το αν ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι και στο Πρω1νό.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.