Το Πρωινό
προέβαλε απόσπασμα από την χθεσινοβραδινή συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στα Καρντάσιανς και οι παρουσιαστές θέλησαν να τοποθετηθούν για όσα ειπώθηκαν για τον Σπύρο Χαριτάτο, τον Γιώργο Καραμέρο και την μαγείρισσα.

xaritatos barbarigou argiro

Ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Εμείς είχαμε ξεκινήσει στο Mega με τον Βασίλη Καλλίδη. Κάποια στιγμή έπαθε ένα πρόβλημα υγείας και δεν είχε μάγειρα η εκπομπή. Πριν ξεκινήσουμε με τον Καλλίδη εγώ είχα κάνει πρόταση στην Αργυρώ και δεν ήθελε να έρθει, κάναμε παρέα έτσι κι αλλιώς… Δεν ήρθε την πρώτη χρονιά. Την δεύτερη χρονιά που αρρώστησε ο Βασίλης, ήρθε ο Άκης από το Master Chef, παρότι τότε ήταν να έρθει ένα άλλο πρόσωπο… Εμείς πάλι τότε, χωρίς να φύγει ο Άκης, να έρθει και η Αργυρώ και να κάνουμε ένα μιξ, θα το βλέπαμε πώς θα το κάναμε , χωρίς βέβαια να φύγει ο Άκης. Και πάλι η Αργυρώ προς τιμήν της είπε ότι ‘Είμαι παιδί του ΑΝΤ1’ κλπ… Και όταν έφυγε στη μέση της σεζόν σε καμία περίπτωση δεν θα κάναμε πρόταση να πάρουμε έναν άνθρωπο στη μέση της σεζόν από άλλο κανάλι. Και είδες ότι η φιλία έμεινε…».

Η Φαίη Σκορδά είπε τη δική της άποψη: «Η Αργυρώ δεν υπάρχει άνθρωπος να πει κάτι αρνητικό γι’ αυτήν. Μέσα στα χρόνια καταλαβαίνεις τι είναι κι ο άλλος. Εμείς που είμαστε μέσα στη δουλειά ξέρουμε τι είναι ο καθένας. Αυτό το καταλαβαίνει και ο κόσμος. Από κει και πέρα για τους Καραμεροχαριτάτους άμα θέλαμε να πούμε θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά δεν θέλω…», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Έχουμε και προσωπικό θέμα με τους Καραμεροχαριτάτους, για κάποιους ισχυρισμούς άκομψους, ας μην το πούμε τώρα γιατί υπάρχει εξέλιξη…». Δείτε το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν από παρουσιαστές και την ομάδα που τους πλαισιώνει.

Δείτε επίσης:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μιλά για την αποχώρησή της από «10 με 1 μαζί» και την αγωγή μαμούθ 1 εκ. ευρώ του Σπύρου Χαριτάτου

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Παίρνει θέση ανοιχτά στην κόντρα Πετρετζίκη-Αλέρτα

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store