Το «Lucky Room», το πιο αγαπημένο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, αλλάζει μέρα και συχνότητα προβολής. Από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και κάθε μέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00, θα απολαμβάνουμε το «Lucky Room», καθημερινά στον ΑΝΤ1.

lucky-room-2

H διαδικασία του παιχνιδιού παραμένει ίδια, με την οικογένεια να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. 3 παίκτες διεκδικούν 5 χρηματικά ποσά από ένα money tree, που αντιστοιχούν σε 5 διαφορετικά buzzers. Ο κάθε παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το «Lucky Room», ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς η οικογένειά του χωρίς να γνωρίζει το ποσό που κρύβει το κάθε τυχερό buzzer καλείται να διαλέξει το μεγαλύτερο.

Η Μαντώ Γαστεράτου, θα βρίσκεται καθημερινά στο «Lucky Room» μαζί με τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίχτη να ζήσουν μαζί την αγωνία  του παιχνιδιού. Άραγε θα πατήσουν το τυχερό buzzer;

mado-gasteratou-1

Ποιος αποφασίζει τελικά στη δική σου οικογένεια; Η απάντηση από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και κάθε μέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00, στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!