Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και στο Αποκαλυπτικά plus για τα σενάρια που έχουν ακουστεί για μετεγγραφή του και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος παραμένει στον ΑΝΤ1 με συμβόλαιο σε ισχύ και κατ΄αυτή την έννοια επισήμως δεν έχει συζητήσει με άλλους σταθμούς.

«Σε κανέναν δεν αρέσει να κάθεται και να πληρώνεται. Υπάρχει ένα συμβόλαιο, αν μιλάτε για το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Να το ξεκαθαρίσουμε ότι παραμένω στον ΑΝΤ1. Όλα τα άλλα που γράφονται για συμφωνίες δεν ισχύουν. Ωστόσο, όταν έχεις συμβόλαιο με ένα κανάλι, η λογική είναι ότι πρέπει να συνεργαστείς με το κανάλι, να αποφασίσετε με το κανάλι, τι θα κάνετε μαζί. Αυτό που λέμε να πληρώνεσαι και να κάθεσαι δεν είναι ό,τι καλύτερο, γιατί αυτό σημαίνει και κάποια απαξία. Δηλαδή, το να σε πληρώνω εγώ 2-3 χρόνια και να σε έχω σε ένα κλουβί και να μην εργάζεσαι, μετά από 2-3 χρόνια όταν θα πας να βρεις εργασία δεν θα σε θυμάται κανένας. Άρα το σημαντικό για εμάς είναι να πληρωνόμαστε και να εργαζόμαστε. Αυτό εξάλλου λένε τα συμβόλαια, ότι σε πληρώνω για να μου κάνεις κάτι. Είμαι στον ΑΝΤ1 τόσα χρόνια, έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες και είναι ένα κανάλι που με έχει αγαπήσει, το έχω αγαπήσει, πιστεύω θα βρούμε κάτι να κάνουμε.»

«Εγώ παρουσιαστής είμαι, δεν παίρνω τις αποφάσεις», είπε στη συνέχεια αναφέρομενος στο Late Night που έκανε στον ΑΝΤ1 προσθέτοντας, «Μου ανακοινώθηκε και τελείωσε η εκπομπή. Από εκεί και πέρα αυτό είχε γίνει πέρυσι τα Χριστούγεννα, έχει περάσει μισή σεζόν. Ο κριτής του Dancing δεν ήταν για εμένα κάτι, αντιλαμβάνεστε για ποιους λόγους το έκανα.»

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, με αφορμή μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα και τον έδειχνε δίπλα σε μια άγνωστη γυναίκα.

«Όχι δεν ήταν κοπέλα μου. Το ότι μπορεί να περπατάω και σε ακτίνα δύο μέτρων μπορεί να περπατάει δίπλα ένα αγόρι ή μια κοπέλα… Ούτε το αγόρι είναι αγόρι μου, ούτε η κοπέλα είναι η κοπέλα μου. Άμα κάποια στιγμή έχω κάτι σοβαρό στη ζωή μου θα το μάθετε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.