Πριν δυο χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα στο «The 2night show» με τον Γιώργο Λιάγκα. Η συνάντηση των δυο αντρών προκάλεσε την έκπληξη αλλά και το ενδιαφέρον τηλεθεατών και media και έφερε αποκαλύψεις!

Το ίδιο μοτίβο ήθελαν να επαναλάβουν και φέτος στον ΑΝΤ1 αλλά δεν τους… βγήκε. Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή εξήγησε γιατί φέτος δεν θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη και μιλά ξανά για την επιτυχία του στο «Late night με τον Γιώργο Λιάγκα». «Είπα όχι για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι πρόπερσυ που έκανε εκπομπή, ήμουν ο πρώτος καλεσμένος. Άρα θεωρώ ότι είναι κουτό να πας δεύτερη φορά πρώτος καλεσμένος. Δεύτερον, σε ένα κανάλι με το οποίο οι σχέσεις μου είναι κάπως αυτή τη στιγμή, δεν θα με ρωτούσε για αυτό; Δεν θα έπρεπε να απαντήσω; Ναι! Θα μπορούσα να πω την πλήρη αλήθεια; Όχι! Θα ήταν όλο ένα fake πράγμα» και συνέχισε «Θεωρώ ότι το late night που έκανα πέρυσι, ήταν ότι πιο κοντά σε αμερικάνικο έχει γίνει. Τις εύκολες μέρες έκανα 30% μέσο όρο, δεν το έχει κάνει κανένα άλλο late night στην Ελλάδα», ανέφερε στο μικρόφωνο.

Η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τον ΑΝΤ1 που θα συζητηθείΔείτε επίσης:

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε επίσης και στη Νάντια Μπουλέ. Τελικά έχει εμμονή μαζί της ή νιώθει ότι αδικείται και θέλει να την επαγρυπνήσει; «Η Νάντια Μπουλέ μου αρέσει πολύ ως γυναίκα, θεωρώ ότι εγώ δεν της αρέσω σαν άντρας, έχει άλλες επιλογές. Αδικεί τον εαυτό της με το να γκρινιάζει τόσο», κατέληξε.

Δείτε όλα όσα είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή