Στη Βραζιλία, και συγκεκριμένα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λέντζας με αφορμή τα γυρίσματα για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή η οποία θα έχει ως βασικό της άξονα το ποδόσφαιρο.

Ο γνωστός παρουσιαστής, όμως, σε ένα από αυτά τα γυρίσματα, έζησε μια όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία την οποία θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λέντζας αποκάλυψε πως την ώρα που βρισκόταν σε ένα μικρό γήπεδο στη Favela do Alemao, μαζί με μερικά παιδιά, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από συμμορίες.

«Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv, συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω.

Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση.

Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία»  έγραψε στην ανάρτησή του ο παρουσιαστής.

View this post on Instagram

Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία.

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on