Ο Γιώργος Καπουτζίδης πέραν από πολύ ταλαντούχος, είναι και ένας άνθρωπος με ισχυρή άποψη την οποία φροντίζει να εκφράζει και να υπερασπίζεται σε κάθε ευκαιρία.

Το ίδιο έκανε και χθες όταν ένας από τους ακόλουθούς του στο instagram, του έστειλε ένα όχι και τόσο ευγενικό μήνυμα. Μέσω αυτού, ο συγκεκριμένος άνθρωπος εξέφραζε την έντονη δυσαρέσκειά του για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά την προβολή του φιλιού μεταξύ δυο ανδρών που είδαμε από την τηλεόραση της ΕΡΤ, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Συγκεκριμένα την ώρα που τραγουδούσε στον Α’ ημιτελικό της Eurovision η Dana International, o  σκηνοθέτης του διαγωνισμού έδειξε κάποια πλάνα με δύο άντρες να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Το στιγμιότυπο αυτό, σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης λέγοντας πως η αγάπη δεν έχει όρια.

Αυτό ήταν το σχόλιο που ενόχλησε τον συγκεκριμένο άνθρωπο και του έστειλε το εξής μήνυμα: «Συγχαρητήρια για χθες, στην Eurovision που φιλιόντουσαν οι άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια, όχι συγχαρητήρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε το αφύσικο για φυσιολογικό. Το φυσιολογικό ήταν να φιλιέται ένας άντρας με μια γυναίκα».

Όπως ήταν φυσικό, ο ηθοποιός-παρουσιαστής δεν το άφησε ασχολίαστο και έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση. Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσα τα μηνύματα αυτά γράφοντας: «Χθες έλαβα αυτό από έναν Θανάση!» και στη συνέχεια δημοσίευσε και την απάντησή του στην οποία ανέφερε: «Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άλλοι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μαλακίες σου».

Στην συνέχεια μάλιστα ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε και ένα story στο οποίο καλούσε όσους ταυτίζονται με την άποψη αυτού του ανθρώπου να κάνουν unfollow στον λογαριασμό του.