Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης 26/11, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για πολλά, ενώ δέχτηκε και ερώτηση για τις σχέσεις του με τους συντελεστές του «Παρα πέντε», για τις οποίες είχαν ακουστεί διάφορα, ενώ απάντησε ειδικά για τη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που βρέθηκε στην πρεμιέρα του – προς έκπληξη πολλών!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, λοιπόν, δεν αρνήθηκε ότι τα μέλη της παρέας του «Παρά Πέντε» πέρασαν «φουρτούνες», ωστόσο τόνισε ότι «σήμερα είμαστε καλύτερα».

Συγκεκριμένα, είπε: «Περάσαμε και εμείς τη φουρτούνα μας, αλλά τώρα είμαστε πολύ καλύτερα […] Πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν. Ίσως δεν θα έπρεπε να φερθούμε στα πιο προσωπικά. Ό,τι είναι, είναι προσωπικό και μπορείς να το λύσεις και εκτός τηλεόρασης. Μπήκα και εγώ στη διαδικασία να αναφερθώ προσωπικά και δεν συμφωνώ με αυτό που έκανα. Αλλά δεν πειράζει και που το έκανα, το αισθανόμουν τότε, κι αληθινό ήταν, και δεν θα τα κάνω όλα σωστά στη ζωή μου. Είναι ωραίο πάντως να γυρίζεις πίσω και να βλέπεις πως οι όμορφες στιγμές που έχεις ζήσει με ανθρώπους, οι πλάκες, τα συναισθήματα έχουν σημασία και αξία. Κι αξίζει να μένουν τα ωραία συναισθήματα».

Και προχωρώντας την κουβέντα, πρόσθεσε:

«Δηλαδή εγώ με την Ελισάβετ που είχαμε και μια σαφέστατη διαφορά, μπορεί να είμαστε ακόμη πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε. Και τώρα που την είδα και στην πρεμιέρα μας, και θα πάω να τη δω κι εγώ, ήταν πολύ ωραία που ξαναβρεθήκαμε, που γελάσαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά. Ήταν πολύ πολύ ωραία. Δηλαδή ήταν από τα πιο όμορφα πράγματα που μου συνέβησαν φέτος μαζί με το θέατρο, αυτές οι συναντήσεις με την Ελισάβετ»  .