Στην μετάδοση των ημιτελικών και του τελικού της φετινής Eurovision επιστρέφουν φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Το αγαπημένο δίδυμο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Ισραήλ και ετοιμάζεται για τη μετάδοση, όπως φρόντισε να μας ενημερώσει και με τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Νωρίτερα σήμερα, λίγες ώρες πριν από τον Α’ ημιτελικό στον οποίο διαγωνίζονται Ελλάδα και Κύπρος, ο Καπουτζίδης έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με το οποίο μας καλεί να οργανωθούμε και να ψηφίσουμε. Προφανώς, όπως λέει και ο παρουσιαστής, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τη συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα, αλλά μπορούμε να ψηφίσουμε την Τάμτα και την Κύπρο.

Δείτε την ανάρτηση του Καπουτζίδη:

View this post on Instagram

Ελλάδα και Κύπρος μαζί για την πρόκριση! Για να οργανωνόμαστε για απόψε. Όσοι Έλληνες βρίσκεστε σε χώρα που συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό, δηλαδή αν παρακολουθειτε το διαγωνισμό από την αγαπημένη Κύπρο, το Μαυροβούνιο, τη Φινλανδία, την Πολωνία, τη Σλοβενία, την Τσεχία, τη Λευκορωσία, την Ουγγαρία, αν βρίσκεστε στη Σερβία, στο Βέλγιο, στη Γεωργία, στην Ισλανδια, στην Εσθονια, στην Πορτογαλία, στο Σαν Μαρινο, ολοι οι Έλληνες της Αυστραλίας, και φυσικά αν είστε στη Γαλλία, στην Ισπανία ή στο Ισραήλ που επίσης μεταδίδουν τον πρώτο ημιτελικό, χρησιμοποιείστε τους αριθμούς που θα σας δώσει η δημόσια τηλεόραση της χώρας στην οποία βρίσκεστε και ψηφίστε την Ελλάδα που διαγωνίζεται 16η. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας και για να επιστρέψουμε φετος στον τελικό και γιατί η @katerineduska το αξίζει 100%. Όσοι πάλι βρίσκεστε στην Ελλάδα, παρακολουθήστε τη μετάδοση της ΕΡΤ, και όταν ξεκινήσει η ψηφοφορία, με το δικό μας σύνθημα, ψηφίστε οποιο τραγούδι αγαπατε, και αγαπήστε ξανα και ξανά τη δίκη μας @officialtamta που συμμετέχει για την Κύπρο και ανοίγει το διαγωνισμό, και μπορούμε να την ψηφίσουμε με κωδικό 01. Απόψε στις 22:00 ώρα Ελλαδος! Καλή επιτυχία Ελλάδα! Καλή επιτυχία Κύπρος! @eurovisionert #semifinal #teamgreece ?????? #teamcyprus?????? #greeksineurope #greeksinaustralia #eurovision2019 #eurovisionsongcontest #betterlove #replay

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on