Την εμπειρία τους καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν υποδυόμενοι τις γυναίκες εξομολογήθηκαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού ο Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης. 

Οι ηθοποιοί και ο παρουσιαστής, μίλησαν στο περιοδικό HELLO  για την Priscilla και αποκαλύπτοντας  τα νέα δεδομένα με τα οποία ήρθαν αντιμέτωποιν ενσαρκώνοντας τις drag queens.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρει  ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον ήταν τα τακούνια και μάλιστα τα απεχθάνεται, αφού περνάει πολύ δύσκολα με αυτά. « Τα φοβάμαι!  Από εκεί και πέρα να μιλήσω πιο σοβαρά, αισθάνομαι ότι περισσότερο με γοήτευσε το γεγονός ότι υποδύομαι έναν χαρακτήρα που είναι αρκετά πιο συναισθηματικός από τους άλλους χαρακτήρες που είχα συνηθίσει να παίζω σε κωμωδίες». Και συμπληρώνει: « Σαφώς και η Priscilla έχει  πολύ γέλιο, όμως υπάρχουν κάποιες σκηνές που είναι πολύ ευαίσθητες και ανέκαθεν με φόβιζαν». Συνοψίζοντας ο ηθοποιός δηλώνει χαρούμενος που κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το μικρό θέμα και πραγματοποιεί αυτές τις τρεις δραματικές σκηνές.

Από την άλλη μεριά , ο Παναγιώτης Πετράκης εξηγεί ότι δεν εντοπίζει κάποια πρόκληση  , αντίθετα χαίρεται που καταπιάνεται με ένα ρόλο που απαιτεί υποκριτική, τραγούδι, και χορό, άλλωστε είναι πράγματα που έχει σπουδάσει.

Όσο για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που τον είδαμε φέτος μέσω του μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί , να κάνει την εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι ύστερα από αρκετά χρόνια: «Η πρόκληση για εμένα ήταν ότι με αυτόν το ρόλο επέστρεψα στο θέατρο μετά από 15 χρόνια με τις καλύτερες προοπτικές και με την καλύτερη συνεργασία που θα είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συνέβαινε μετά από τόσα πολλά χρόνια. Αυτό δεν είναι απλώς πρόκληση, αλλά δώρο Θεού».

Δείτε επίσης:

Παναγιώτης Πετράκης: «Οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να διχάζουν το κοινό»

Priscilla: Δείτε ποιοι επισκέφθηκαν την πρεμιέρα του πολυσυζητημένου μιούζικαλ

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store