Ήρθε από την Ρόδο στην Αθήνα το 2001. Πλέον μετρά 18 χρόνια στη δισκογραφία, ενώ μοιράζεται με το People ιστορίες που δεν έχει ξαναπεί: Το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, η απόφαση να σταματήσει από το σχολείο, ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη προσωπική του ζωή και η άγνωστη φιλία με τον Νίνο, αλλά και η εμπλοκή του όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Fame Story.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννιάς στον Μαρίνο Βυθούλκα και φιλοξενείται στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος της Κυριακής. 

«Στο πρώτο μου σπίτι στη Γλυφάδα μέναμε μαζί με τον Νίνο»

Το 2014 συμμετείχε στο μουσικό show Just the 2of Us στο Mega ως δάσκαλος και coach της ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη. «Ήταν κάτι που αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί με την Ράνια. Σε γενικές γραμμές ήταν ωραία εμπειρία και πέρασα καλά. Είμαι, όμως, από τους ανθρώπους που λένε τα πράγματα με το όνομά τους: Κάποια στιγμή, προς το τέλος, με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα και το πήρα πολύ σοβαρά. Έκτοτε μου έχουν έγιναν προτάσεις για το Dancing with the stars, αλλά και για το YFSF. Για να είμαι, όμως, ειλικρινής, δεν μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου να τις κάνω για να ωφεληθώ σε κάτι. Και αυτό ισχύει και για την τηλεόραση».

Μιας και ανέφερε το συγκεκριμένο show, του επισημαίνω πως το Just The 2 of Us πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από την συχνότητα του Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Πως θα αντιδρούσε άραγε σε μια ενδεχόμενη πρόταση; «Σαν κριτής θα έλεγα ναι, αλλά όχι σαν παίκτης», λέει με ειλικρίνεια. Ο Γιώργος ήρθε στην Αθήνα το 2001. Ένα χρόνο μετά, ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1, το Fame Story. Ανάμεσα στους παίκτες ήταν και ο Νίνο Ξυπολιτάς που κατάγεται από την Ρόδο και είμαι περίεργος να μάθω αν γνωρίζονται.

«Στο πρώτο μου σπίτι στη Γλυφάδα, μέναμε μαζί με τον Νίνο, με τον οποίο κάναμε πολύ παρέα εκείνη την εποχή. Είχε προηγηθεί η γνωριμία μας σε ένα μαγαζί που εμφανιζόμουν στη Ρόδο. Κάποια στιγμή, μου έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε «Ρε μικροφωνιάρη, πως γίνεται να έρθω και εγώ στην Αθήνα». Κάπως έτσι τον κάλεσα και δέσαμε. Ήταν καταπληκτικός συγκάτοικος. Πηγαίναμε με τα πόδια στη Γλυφάδα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, χωρίς λεφτά και δουλειά, τα χρόνια ήταν όμορφα. Πριν βγει το Fame Story στον αέρα, με είχε ρωτήσει η Μαργαρίτα η Δρούτσα αν έχω κάποιον να της προτείνω για το παιχνίδι και αμέσως της είπα για τον Νίνο. Ο Νίνο ξεχώριζε, έλαμπε και είχε άστρο. Από εκεί και πέρα μπήκε στο Fame Story και έγινε αυτό που έγινε», αποκαλύπτει στο People.

Ποιά είναι η σχέση τους σήμερα; «Όταν βρεθούμε θα μιλήσουμε, αλλά δεν έχουμε την επικοινωνία που είχαμε στο παρελθόν. Οι ζωές μας άλλαξαν και χαθήκαμε».

Φωτογραφίες: Νίκος Μαλιάκος

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής