Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη αφού την Τρίτη 18 Ιουνίου, ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σήμερα Σάββατο μαμά και γιος πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στο σπίτι τους για να απολαύσουν τη θαλπωρή της οικογενειακής ατμόσφαιρας.

Την αποκάλυψη έκανε ο γνωστός τραγουδιστής με μια ανάρτησή του στον προσψπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον γιατρό τους, όπως και όλο το προσωπικό του νοσοκομείο που φρόντισε να πάνε όλα καλά αφήνοντας μάλιστα και ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο μέλλον με ένα ακόμη μωράκι: «Σήμερα πήραμε εξιτήριο… όσες φορές και να το ζήσεις κάθε φορά είναι μαγική… ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε έναν μοναδικό άνθρωπο, φίλο και ΜΕΓΑΛΟ επιστήμονα, όσα και να πω μοιάζουν λίγα μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής σου Παναγιώτη Ψαθά! Ευχαριστώ τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη φιλοξενία, όπως και το άψογο νοσηλευτικό προσωπικό… αγαπημένη μου μαία ΑΘΑΝΑΣΙΑ είσαι η καλύτερη που υπάρχει… σας αγαπώ πολύ… εις το επανιδείν.. @panagiotispsathas@panagiotispsathas» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του

View this post on Instagram

Σήμερα πήραμε εξιτήριο..όσες φορές και να το ζήσεις κάθε φορά είναι μαγική… ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε έναν μοναδικό άνθρωπο , φίλο και ΜΕΓΑΛΟ επιστήμονα, όσα και να πώ μοιάζουν λίγα μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής σου Παναγιώτης Ψαθάς !! Ευχαριστώ τον Όμιλος ΙΑΣΩ για την υπέροχη φιλοξενία οπως και το άψογο νοσηλευτικο προσωπικο..αγαπημένη μου μαία ΑΘΑΝΑΣΙΑ εισαι η καλύτερη που υπάρχει …σας αγαπώ πολυ… εις το επανιδείν.. @panagiotispsathas @panagiotispsathas

A post shared by Giorgos Giannias (@giorgosgiannias) on