Πολλά ακούγονται γύρω από την προσωπική ζωή του Γιώργου Μπόγρη. Οι φήμες ήθελαν τον μπασκεντμπολίστα να είναι σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα αρνήθηκε τις φήμες αυτές.

Με αυτό το θέμα ασχολήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».Με αφορμή λοιπόν την συνέντευξη της Ελευθερίας Ελευθερίου ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε όσα γνωρίζει ο ίδιος.

«Ο Γιώργος Μπόγρης, από ό,τι ξέρω, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι σε σχέση με μια κόρη εφοπλιστή» ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη όμως είχε άλλες πληροφορίες: «Εγώ πάντως πριν από λίγο καιρό που βρέθηκα σε μία παρέα, έμαθα ότι φλέρταρε με μία παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα είναι και δεσμευμένη και ότι το φλερτ ήταν πολύ έντονο και μπορεί να κατέληγε σε κάτι πιο έντονο».

Τότε θέση πήρε η Ναταλία Γερμανού λέγοντας: «Η παρουσιάστρια νομίζω ότι προηγήθηκε της κόρης εφοπλιστού. Αν είχε ενδώσει η παρουσιάστρια στο φλερτ του Γιώργου Μπόγρη, θα είχε τιναχτεί στον αέρα μία σχέση την οποία την ξέρετε πολύ καλά. Όμως δεν ενέδωσε η παρουσιάστρια».