Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και μίλησε για το ταξίδι που έκανε λίγες μέρες πριν στην Αμερική στα πλαίσια των μαθημάτων ευεξίας και αυτοβελτίωσης που παρακολουθεί.

Όπως είχε κάνει γνωστό ο ίδιος μέσω μιας φωτογραφίας στο instagram, εκεί συναντήθηκε με την Χολυγουντιανή ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ.

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στη Φωλιά των Κου-Κου, αυτή δεν ήταν η μόνη συνάντηση που είχε.

«Δεν συναντήθηκα  μόνο με τη συγκεκριμένη και με πολλούς άλλους. Συζητάς, υπάρχουν και κάποια πράγματα που κάνεις σε συναναστροφή με τους άλλους. Ο Άντονι Ρομπινς είναι υπέρ της άποψης ότι για να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε πρέπει πρώτα απ΄όλα για να αφυπνίσεις τον εαυτό σου να συνεργαστείς με τους άλλους… Σε ένα στούντιο που βρέθηκα δίπλα κάνανε γύρισμα ο Τσαρλς Οκλεϊ και ο Σακίλ Ο’ Νιλ. Πραγματικά σε πιάνει δέος όταν βλέπεις τον Σακίλ Ο΄Νιλ από κοντά. Μου είπε «Αδυνάτισα», έχασε 22 κιλά, εκείνη τη μέρα μου είπε ότι ήταν από πρόγραμμα προπόνησης, συστηθήκαμε, του είπα «Γεια σου» του έπισα το ένα δάχτυλο..» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε τι άλλο είπε για όλα αυτά που βιώνει τα τελευταία δυο χρόνια