Ο νικητής του Survivor βρέθηκε στην Κύπρο και παραχώρησε μοναδικές συνεντεύξεις στα μέσα. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στο Mega One και στην εκπομπή «Όλα για σένα» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από τη συνέντευξή του συγκίνησε ιδιαίτερα, μιλώντας για τον πατέρα του που έχασε σε νεαρή ηλικία κάτι το οποίο τον έκανε να μην χαρεί αρκετά τα παιδικά του χρόνια. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν σύντομα. Μέχρι και την ηλικία των 9-0, ζούσα παιδική ηλικία. Στα 13-14 που πέθανε ο πατέρας μου, σταμάτησε η παιδική ηλικία. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Δεν ήταν πρότυπό μου ο πατέρας μου. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα όμως», ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια όμως έντονο ενδιαφέρον είχε και όσα είπε για τον ίδιο. Αναλυτικά εξήγησε πως σκέφτεται να κάνει οικογένεια. Ο Ντάνος δεν δίστασε να περιγράψει λεπτομερώς και το πως θα ήθελε να είναι η γυναίκα που θα σταθεί στο πλευρό του, αφού μαζί της θα ήθελε να αποκτήσει πέντε παιδιά!

Μιλώντας στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μίλησε για πρώτη φορά για την παραλίγο συμμετοχή του σε κυπριακή ομάδα ποδοσφαίρου στην Αγία Νάπα!

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν όσα δήλωσε.