Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,  πως ξεκίνησε τα γυρίσματα για μια ταινία που ετοίμαζε καιρό.

Ο λόγος για μια κωμωδία με τίτλο Χαλβάη 5-0. Μέσα από την ίδια ανάρτηση ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε και τους πρωταγωνιστεί της ταινίας με εκείνο του Γιώργου Αγγελοπουλος να προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση.

Λίγες ώρες μετά μάλιστα, ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελοπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα στην οποία φαίνεται αρκετά διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει, συστήνοντάς μας τον χαρακτήρα που θα υποδύεται.

«Ο Ιατροδικαστής Καρόζης 🤓 Τα γυρίσματα για την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου 😂) Καλή μας αρχή» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Ιατροδικαστής Καρόζης 🤓 Τα γυρίσματα για την ταινία «ΧΑΛΒΑΗ 5-0» ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου 😂) Καλή μας αρχή 🙏🏻 @markos_seferlis_real #ΕλενηΚαστανη #ΔημητρησΤζουμακης #γιαννηςζουγανελης @gletsos_apostolos @kapetaniosgiannis @elenatsavalia @nikosvourliotis @nafsika_pan @penelopeanastasopoulou @kavouravicky_official @showtime_productions_ @village_gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις