Για όλα μίλησε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιώργος Αγγελόπουλος: για τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ», στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή, για τα σχέδιά του, για το αν την «ψώνισε» ποτέ και για όλα έπεισε.

Κάπου, όμως, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά πειστική η εξήγηση, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να απαντήσει με διπλωματία και με όσο το δυνατόν περισσότερη ευγένεια. Πού; Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, από το οποίο βγήκε νικητής.

Όταν η ερώτηση έφτασε στο γιατί έκανε unfollow στο Instagram τον Σάκη Τανιμανίδη, ο «Ντάνος» επιχείρησε για πρώτη φορά να δώσει μία πρώτη και φαινομενικά πειστική εξήγηση, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν πιστεύω πως όσους ακολουθείς ή σε ακολουθούν στο Instagram, είναι και φίλοι σου πραγματικοί. Ή ότι δεν είναι, αν δεν ακολουθείς κάποιον. Θεωρώ ότι στα social media ακολουθείς κάποιον, είτε γιατί είναι φίλος σου, είτε γιατί σε ενδιαφέρει η ζωή του. Απλά κάποια στιγμή μέσα στο ξεκαθάρισμα που έκανα, είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη», είπε χαρακτηριστικά ο Αγγελόπουλος.